Holdinfo

Holdbeskrivelse

Er du 5 eller 6 år? 
Og er du vild med at lege med en bold, grine og få sved på panden, så kom og vær med til U6 håndbold.

Vi er et hold af glade børn, der har det sjovt med hinanden både på og udenfor banen.

På U6 holdet lærer vi de grundlæggende principper i håndboldspillet. Vi øver os i at kaste, gribe, drible og skyde, så spillerne opnår fortrolighed med bolden.

Igennem leg med og uden bold træner vi vores balance - og koordinationsevner, som danner grundlaget for mange af håndboldspillets finesser, så som finter, retningsskifte med videre.

Til håndboldtræningen spiller vi selvfølgelig også håndbold, så vi bliver gode til at spille sammen som hold, Dette er med til at understøtte spillernes identitet som håndboldspiller.

I løbet af sæsonen vil vi deltage i 2- 3 håndboldstævner, så vi har mulighed for at prøve det af, vi øver i den daglige træning.

U6 er et hold hvor det sociale fællesskab vægter højt. Vi har fokus på, at spillerne har det sjovt, når de kommer til træning. Det betyder bl.a at vi øver os i at rose og anerkende hinanden, så det bliver en naturlig del af det at være håndboldspiller.

Trænere

 

 Vi har brug for din hjælp!

Nogle af vores super seje U13 og U15 spillere vil gerne være trænere, men der er brug for 2-3 voksne til det overordnede ansvar. 

U5 og U6 Mix er fødekæden til de ældre hold og der er rigtig mange der gerne vil spille. 

Så bliv frivillig i SVHK og gør en forskel :)

Kontaktoplysninger: Kenneth Smed 5030 6262 eller mail


Site Map | Printable View | © 2008 - 2019 Søndermarken Vejle Håndbold Klub | Powered by mojoPortal | XHTML 1.0 | CSS | Design by styleshout